Masă de pomenire

POMANA.MD preţuieşte fiecare client, de aceea doar antreprenorii de încredere devin partenerii noştri.

Pomana.md - organizăm masă de pomenire

Vă oferim:

  1. Localurile situate în diverse sectoare ale Chişinăului cu experienţă în organizarea meselor de pomenire.
  2. Meniul de pomenire bogat, care va fi întocmit conform preferinţelor Dvs şi preparat în ziua mesei.
  3. Preţuri rezonabile pentru comândare, inclusiv bucate de banchet.
  4. Optimizaţi cheltuieli prin folosirea alcoolului propriu fără careva taxe suplimentare.
  5. Săli pentru masă de pomenire cu capacitate de 10-200 oaspeţi.
  6. Plata pentru chirie NU SE PERCEPE!
  7. Pomenirile sunt deservite de staff-ul special instruit şi prompt, care cunoaşte specificul ceremoniilor de doliu.
  8. Toate localurile dispun de parcări auto gratuite.
Pomana.md - organizăm masă de pomenire

Pomenirea este un ritual general organizat de rudele după înmormântare în memoria decedatului, care se reduce la o masă de pomenire. De obicei, masa de pomenire se ține în casa decedatului sau într-un loc special desemnat - o cafenea, restaurant sau într-o sală de pomenire.

Masa de pomenire nu înseamnă doar mâncare, ci un ritual special petrecut pentru a pomeni persoana, a-i aduce omagiu, pentru a-i aminti faptele bune. În timpul mesei de pomenire, creștinii ortodocși se roagă pentru odihna sufletului decedatului, citind anumite rugăciuni speciale.

Creştinii au zile importante de pomenire, care se face de trei ori - în ziua înmormântării, la nouă şi la patruzeci de zile după moarte.

Pomenire în ziua înmormântării

În această zi la masa de pomenire se adună toţi cei care au venit să şi-ia rămas-bun cu decedatul. Tradiţional, pomenirea are loc în casa decedatului. Însă, în mai multe cazuri din motive evidente rudele preferă organizarea meselor de pomenire în localuri, ce se potrivesc pentru ceremonii de doliu.

Pomenire la 9 zile

La pomenirea de 9 zile se adună, de obicei, rudele apropiate, care şi participă la masă. În această zi se comandă slujba la biserică, se face vizita la cimitir, se face curat şi se pomeneşte de decedatul.

Pomenire la 40 de zile

Pomenirea la 40 de zile are loc în acelaşi mod ca şi cea la înmormântare - sunt invitaţi toţi care îl cunoşteau pe decedatul. La masă de pomenire de 40 de zile se citesc anumite rugăciuni, iar la biserică se comandă slujba specială.

Dacă aveţi nevoie de organizare a unei mese de pomenire într-o ambianţă liniştită şi confortabilă, decent şi la un preţ rezonabil, POMANA.MD vă oferă servicii de organizare a pomenirilor la înmormântare, la 9 zile, la 40 de zile şi la un an, în localurile cu experienţă specializată.

În localurile partenerilor noştri puteţi rezerva sala pentru masă de pomenire fără plata pentru chirie. Garantăm deservire de calitate superioară!

Telefoane linia fierbinte organizări mese de pomenire în Chişinău: +37379770958, +37379770953.