Masă de pomenire

Oferim soluții avantajoase și de înaltă calitate pentru organizarea meselor de pomenire și meselor parastas. Punem la dispoziția dumneavoastră: localuri de încredere, bucate cu adevărat delicioase și experiența noastră de mulți ani.

Oferim soluții avantajoase și de înaltă calitate pentru organizarea meselor de pomenire și meselor parastas. Punem la dispoziția dumneavoastră: localuri de încredere, bucate cu adevărat delicioase și experiența noastră de mulți ani.

Avantajele noastre: localuri din diferite sectoare ale Chișinăului cu parcare gratuită și săli pentru 10-200 de persoane, personal cu experiență și tact, meniu variat la un preț rezonabil, posibilitatea de a vă folosi propriul alcool, lipsa de plată pentru chirie și control dublu al calității.

Masa de pomenire este un element tradițional al obiceiurilor funerare și comemorative în majoritatea culturilor și religiilor. O masă de pomenire nu este doar o cină, ci un fel de ceremonie sacră a unității și a pomenirii decedatului la masă.

Vă oferim:

  1. Localurile situate în diverse sectoare ale Chişinăului cu experienţă în organizarea meselor de pomenire.
  2. Meniul de pomenire bogat, care va fi întocmit conform preferinţelor Dvs şi preparat în ziua mesei.
  3. Preţuri rezonabile pentru comândare, inclusiv bucate de banchet.
  4. Optimizaţi cheltuieli prin folosirea alcoolului propriu fără careva taxe suplimentare.
  5. Săli pentru masă de pomenire cu capacitate de 10-200 oaspeţi.
  6. Plata pentru chirie NU SE PERCEPE!
  7. Pomenirile sunt deservite de staff-ul special instruit şi prompt, care cunoaşte specificul ceremoniilor de doliu.
  8. Toate localurile dispun de parcări auto gratuite.
  9. POMANA.MD preţuieşte fiecare client, de aceea doar antreprenorii de încredere devin partenerii noştri.

Pomenirea este un ritual general organizat de rudele după înmormântare în memoria decedatului, care se reduce la o masă de pomenire. De obicei, masa de pomenire se ține în casa decedatului sau într-un loc special desemnat - o cafenea, restaurant sau într-o sală de pomenire.

Masa de pomenire nu înseamnă doar mâncare, ci un ritual special petrecut pentru a pomeni persoana, a-i aduce omagiu, pentru a-i aminti faptele bune. În timpul mesei de pomenire, creștinii ortodocși se roagă pentru odihna sufletului decedatului, citind anumite rugăciuni speciale.

Creştinii au zile importante de pomenire, care se face de trei ori - în ziua înmormântării, la nouă şi la patruzeci de zile după moarte.

Dacă aveţi nevoie de organizare a unei mese de pomenire într-o ambianţă liniştită şi confortabilă, decent şi la un preţ rezonabil, POMANA.MD vă oferă servicii de organizare a pomenirilor la înmormântare, la 9 zile, la 40 de zile şi la un an, în localurile cu experienţă specializată.

În localurile partenerilor noştri puteţi rezerva sala pentru masă de pomenire fără plata pentru chirie. Garantăm deservirea la nivel superior!

Telefoane linia fierbinte organizări mese de pomenire în Chişinău: +37379770958, +37379770953.

Ritus.md Coroane.md Funeral.md Candele.mdFunerar.md Sicriu.md Repatriere.md