Colaci proaspeți și delicioși

Colaci rumeni proaspeti deliciosi de calitate superioară de la o brutărie privată din Chișinău la un preț accesibil! Va oferim nu doar produse de patiserie, ci seturi de pomenire complete. Fiecare set include un colac proaspăt, un prosop mic, o cutie de chibrituri și o lumânare, o punga craft cu manere.

Colaci rumeni proaspeti deliciosi de calitate superioară de la o brutărie privată din Chișinău la un preț accesibil!

Colacii se coace doar la comandă. Obtineti cei mai proaspeti colaci, care au fost coapte special pentru Dvs. noaptea precedenta. În producere se folosește făină de calitate superioara și doar produse proaspete de calitate. Colacii ușor răcite sunt ambalate în termopelicula - acest lucru vă permite să păstrați prospețimea și să protejați produsele coapte de mirosuri străine și umiditate.

Colac clasic 300 g Colac clasic 300 g - 8 MDL
Colac mare cu ornament 1 kg Colac mare cu ornament 1 kg - 55 MDL
Forma, dimensiunile şi culoarea colacilor pot fi diferite de cele prezentate pe poze.

Va oferim nu doar produse de patiserie, ci seturi de pomenire complete. Fiecare set include un colac proaspăt, un prosop mic, o cutie de chibrituri și o lumânare, o punga craft cu manere.

Consultantul cu experiență vă va răspunde la toate întrebările, va sugera alternative la setul standard din gama noastră și va pregăti totul pana la ora stabilita.

Condiţii de comandă şi livrare a colacilor şi a articolelor pentru pomenire

  • Comenzile pot fi plasate zilnic până la ora 16:00 şi se eliberează în următoarea zi.
  • La moment, alegerea brutăriei direct de către client nu este posibilă. Colacii vor fi produse de către una din brutării-parteneri ai Pomana.md.
  • Colacii mici sunt livrate doar în componenţa unui set minim de pomană, ce include: un colac, un prosop, o lumânare, un pachet de chibrituri. Comenzile cu colaci fără seturi de pomană nu se livrează, doar ridicare din CF Ritus.
  • Brutăriile nu lucrează în noaptea spre duminică. Dacă aveţi nevoie de colaci duminica, acestea ar trebui comandate vineri şi vor fi coapte noaptea spre sâmbăta. Primirea şi eliberarea colacilor în zile de duminică activează în regim normal.
  • Articole de pomenire sunt livrate GRATUIT în săli de priveghi RITUS şi în localurile partenerilor noştri.
  • Livrarea colacilor şi a altor articole de pomenire în raza mun. Chişinău - 50-70 MDL.
Ritus.md Coroane.md Funeral.md Candele.mdFunerar.md Sicriu.md Repatriere.md